Zipp Service Course SL-70 XPLR silniční řídítka 460 mm

2 998 

Značka: Značka ZIPP

Popis

“ Zipp Service Course SL-70 XPLR jsou řídítka přímo určená pro všechny aktuální směry alternativní silniční cyklistiky jako je gravel a all road. Super lehký a tuhý materiál 7050 aluminum stejný jako u klasických SC SL řídítek tvoří základ platformy XPLR, která je specifická svým tvarem vyhnutí spodní části oblouku směrem ven. Tento tvar umožňuje zaujmout "komfortní" posed při delších vyjížďkách, ale i optimální kontrolu nad kolem v technických single trailech. Řídítka mají plochou vrchní část, 5° zahnutí k sobě a 11° vyhnutí ven. Hloubka oblouku je 115 mm a reach 70 mm. Příprava pro Di2 bar end junction.

Časté otázky

Cena za Zipp Service Course SL-70 XPLR silniční řídítka 460 mm je 2998 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Zipp Service Course SL-70 XPLR silniční řídítka 460 mm si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 710845861314.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Silniční a gravel řídítka - V této kategorii cyklistického katalogu naleznete široký výběr silničních a gravel řídítek. Tyto typy řídítek jsou ideální pro cyklisty, kteří se věnují silniční cyklistice nebo gravelovým jízdám. Silniční řídítka nabízejí aerodynamický design a ergonomický tvar, který zajišťuje pohodlnou a efektivní jízdu na silnici. Gravel řídítka jsou pak navržena pro odolnost… Podobné produkty: Redshift Kitchen Sink Handlebar 31,8 mm gravel řidítka černá 440 mm, FSA K-Force Compact Di2 Gray UDF Carbon A9 silniční řídítka 420 mm, Spank Flare 25 Vibrocore Drop Bar řídítka Black 460 mm, FSA Vero Compact silniční řídítka 400 mm